Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

TRENER FULAMA OTKRIO O ČEMU SE RADI: Poznat razlog Mitrovićevog izostanka sa utakmice protiv Derbi Kauntija

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Tim iz Londona odigrao je bez golova


Nije mogao Aleksandar Mitrović da pomogne svom timu u okršaju sa Derbi Kauntijem, a Fulamovoj seriji od sedam pobeda došao je kraj. Nisu Kotidžersi uspeli da naplate kvalitetnu igru, naročito u drugom poluvremenu, protiv ekipe Vejna Runija čija je mreža ostala mirna u Londonu.

Osim srpskog reprezentativca nedostajao je Marku Silvi i kapiten Tom Kerni, a trener Fulama otkrio je na konferenciji posle utakmice razlog njihovog odsustva.

– Kerni i Mitrović su bolesni – kratko je prokomentarisao Portugalac koji nije precizirao da li reč o Kovidu, imajući u vidu da je u poslednje vreme standardni golman Marek Rodak propustio meč zbog toga što je u avionu imao kontakt sa osobom pozitivnom na koronavirus.

– U prvom poluvremenu smo bili sporiji nego inače, ali stvorili smo dovoljno šansi da dobijemo utakmicu. Pogodili smo okvir gola, protivnik je počistio loptu sa gol linije, njihov golman je imao par važnih odbrana. Nažalost nismo postigli gol. Mitrović jeste važan igrač naše ekipe, ali njegovo odsustvo nije razlog tome što nismo pobedili – zaključio je Silva.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu