Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

TRENER PUCAO IZ PIŠTOLJA NASRED UTAKMICE: Strahovao je za život, pa je tako rasterao besne navijače!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: Printscreen youtube Dum Dum

Incident se dogodio nakon što je njegov trećeligaš u subotu izgubio od lokalnog rivala


Policija u Zambiji istražuje incident u kome je fudbalski trener na kraju utakmice ispalio osam hitaca u vazduh, da bi se navodno odbranio od navijača nakon što je njegov tim izgubio.

AP prenosi da je Esu Čalo Zulu, trener fudbalskog kluba “Zesko Čipata” ispalio tri hica na terenu na kraju meča, a zatim još pet kod vozila svog tima, parkiranog u blizini igrališta.

Incident se dogodio nakon što je njegov trećeligaš u subotu izgubio od lokalnog rivala “Prizn Lepards Čipata” u istočnoj provinciji Zambije sa 1:0.

AP prenosi da je policija saopštila da je Zulu priznao da je pucao, ali da je naveo da je to bilo u samoodbrani, pošto je morao da ispali hice u vazduh kako bi rasterao pristalice tima koje ga ne podržavaju i koji su ga okružili nakon utakmice, a zatim pretile da će kamenovati vozilo svog tima.

Zambijski fudbalski savez poručio je da čeka zvanični izveštaj o incidentu od delegata lige na utakmici pre nego što preduzme bilo kakvu akciju, a policija, koja je zaplenila pištolj, navela je da je on pribavljen legalno i da trener ima dozvolu za njega.


KORONA POGODILA I NAJMOĆNIJE KLUBOVE: Mančester siti prošle sezone izgubio 175 miliona dolara

Izvor: Espreso