Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Tufegdžić pokorio “Vavu”

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Stojan Maleš

Igrač kola svakako je Lazar Tufegdžić koji je sa tri gola i het – trikom doneo Spartaku tri boda i trenutno visoko drugo mesto na tabeli Superlige Srbjie.


Fudbaleri Bačke nisu imali rešenja za ovog ofanzivnog vezistu Subotičana. Tufegdžić je iz “svalčionice” doveo Spartak u vođstvo već u drugom minutu susreta od 1-0. U 38. minutu je duplirao vođstvo za svoj tim a u 76. minutu stavio tačku na ovaj Vojvođanski derbi Bačka Spartak 1-3.

Bačka se vratila u Superligaško “jato”. Dva poraza na startu takmičenja svakako da ne prijaju izabranicima Dejana Rađenovića i Palančani će morati što pre da uđu u njihovu prepoznatljivu formu kako bi krenuli sa prikupljanjem bodova.

Foto: Stojan Maleš

Drugo poluvreme u Šapcu i ovaj susret sa Spartakom fudbaleri Bačke moraju što pre da zaborave jer to svakako nije putokaz kojim Bačkopalančani žele da idu.

Naredni rival je Proleter na Karađorđu u Novom Sadu narednog vikenda.

Foto: Stojan Maleš

Dejan Radđenović i njegovi saradnici u stručnom štabu svakako moraju naći načina da “trgnu” ekipu iz letargije i pokušaju da ostanu neporaženi u narednom susretu jer ukoliko bih se desio novi poraz to bih već bio signal za alarm na stadionu Slavko Maletin “Vava” iako je sami početak takmičenja u ling Long Superligi Srbije.