Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

TUMBAKOVIĆ POSLE TRIJUMFA: Nismo blistali, uvek može bolje!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

– Ispunili smo cilj u oktobarskom okupljanju, a to je da pokušamo da napravimo kontinuitet selektiranja igrača, kao i da proverimo neke fudbalere koje do sada nismo videli. Mislim da je ova provera uspela

Srbija je savladala Paragvaj sa 1:0 golom Aleksandra Mitrovića u devedesetom minutu, a selektor Ljubiša Tumbaković je istakao da ekipa nije blistala, ali da je provera bila uspešna.

– Ispunili smo cilj u oktobarskom okupljanju, a to je da pokušamo da napravimo kontinuitet selektiranja igrača, kao i da proverimo neke fudbalere koje do sada nismo videli. Mislim da je ova provera uspela. Uvek je dobro kada se pobedi, mada nismo blistali. Uvek može bolje, ali je dosta igrača iz prvog saziva bilo van ekipe. Ova utakmica je pokazala da na neke igrače možemo da računamo – rekao je Tumbaković i nastavio:

– Bilo kakva pobeda pravi prostor da se napravi dobra atmosfera. Kroz celu utakmicu igrali smo na način koji bi trebalo da bude naša prepoznatljivost. U Litvaniji će biti mnogo bolje, moramo tamo da napravimo dobar rezultat, da bismo ostali u takmičarskom tonusu – rekao je selektor.