Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

U OVOM SAVEZU NEMA MESTA ZA JEDNOG OD NAS: Sprema se metla u FSS-u, Piksi postavlja svoje ljude, pominje se Vidić!

Objavljeno

-

Foto: Wikipedia

Očekuju se promene i na ostalim ključnim pozicijama, ali i da se dese vrlo brzo jer reprezentaciju za tri nedelje očekuje početak kvalifikacija za SP


Nakon što je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden na višečasovni razgovor u policiju u okviru opsežne istrage o kriminalnim aferama koje potresaju Srbiju, ali o čemu bruje i strani mediji, sve je izvesnije da će FSS doživeti ozbiljne promene u rukovodstvu.

Kako Kurir prenosi, na čelo Saveza bi ponovo mogao tek izabrani selektor Dragan Stojković Piksi koji bi pritom dobio ovlašćenje da na vodeće funkcije postavi ljude po svom izboru.

Jedan od tih ljudi bi mogao da bude Nemanja Vidić, koji je nedavno više puta otvoreno kritikovao Kokezu i saradnike za stanje u srpskom fudbalu.

Međutim, prvi Piksijev potez bi, navodno, trebalo da bude postavljenje Stevana Stojanovića Dike na mesto direktora Saveza. Time bi bila ukinuta funkcija sportskog direktora na kojoj je trenutno Vladimir Matijašević.

Očekuju se promene i na ostalim ključnim pozicijama, ali i da se dese vrlo brzo jer reprezentaciju za tri nedelje očekuje početak kvalifikacija za SP.

Što se tiče Kokeze, on bi mogao da ostane i bez funkcije potpredsednika Komisije nacionalnih saveza u UEFA-i. Evropska kuća fudbala ne dozvoljava mešanje politike u fudbal, mada poput FIFA-e i sama funckioniše poput države i često donosi političke odluke…

Izvor: Espreso

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu