Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

UMRO OD TUGE ZA NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Kranjčar nije mogao da preboli smrt druga! Izgubio je i moć govora pred smrt

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA/Armando Babani

Nakon što je saznao da mu je preminuo jedan od najboljih prijatelja pao zdravlje mu se naglo pogoršalo


Grom iz vedra neba nova crna vest je stigla iz Hrvatske! Legendarni fudbaler i trener Zlatko Kranjčar preminuo je u 65. godini.

Crno oblak se nadvio nad hrvatskim sportom koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu izgubio nekoliko legendi, a u poslednjih desetak dana su preminuli neki od najvećih sportista poput Kranjčara i Zlatana Saračevića.

Zlatko Kranjčar bio je primljen u KBC Merkur pre desetak dana u lošem zdravstvenom stanju. Zdravlje mu se naglo pogoršalo nakon što je čuo da mu je preminuo jedan od najboljih prijatelja, poznati zagrebački igrač malog fudbala Duško Popovski.

Foto: EPA/Boris Pejovic

Cicu je to toliko pogodilo da nije mogao da prisustvuje njegovoj sahrani.

Neslužbeno saznaje “Večernji list” kako je Kranjčar poslednjih dana bio pri svesti, ali da nije mogao da govori. Pa iako se još u nedelju činilo da mu je stanje bilo stabilno, usledio je, nažalost, dramatičan i tragičan preokret.

O njegovoj iznenadnoj smrti se oglasio i njegov bivši trener, legendarni Ćiro Blažević.

– Ne mogu da ustanem iz kreveta od šoka. Ne znam šta bih rekao. Čuo sam se s njegovim doktorom neki dan. Znao sam da je slab, ali nisam znao da je baš tako loše da ode. Svi čekaju da ja odem, a otišao je Cico. Meni je vreme, a ne njemu. Ma, strašno, jako sam tužan, šta da ti kažem? – poručio je Blažević za “Indeks”.

Izvor: Espreso