Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

UŽASNA VEST: Bivši fudbalski reprezentativac (23) iznenada preminuo!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da je došlo do zastoja srca mladog fudbalera posle infarkta


Brazilski fudbaler Riuler de Oliveira Faustino je iznenada preminuo u gradu Hiracuka u Japanu, objavio je njegov klub Šonan Belmare.

Učesnik Džej lige je saopštio da će se autopsijom utvrditi šta je razlog smrti 23-godišnjeg fudbalera, a sumnja se na srčani udar.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Brazila je 2019. stigao u Japan, u redove drugoligaša Mijazakija.

Godinu kasnije je prešao u Šonan, koji ga je prošle sezone pozajmio četvrtoligašu Osaki, a ove se vratio u Šonan i odigrao 12 utakmica.

U domovini je igrao u mlađim kategorijama Sao Paola, Kuritibe, Atletiko Paranensea i Internasionala.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu