Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

UŽASNE VESTI IZ HOLANDIJE! Dušan Tadić POVREĐEN u napadu pljačkaša!

Objavljeno

-

Dušan Tadić, Foto: Profimedia

Srpski fudbaler doživeo veliku neprijatnost, srećom je prošao sa blažim povredama

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i holandskog Ajaksa, pretrpeo je veliku neprijatnost u Amsterdamu, kada je ušao u sukob sa dvojicom razbojnika.

Srećom, on je doživeo blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdam, otkriva holandski „De Telegraf“!

Kako javlja ovaj list, dva naoružana čoveka čekala su Tadića ispred njegovog doma, verovatno želeći da ukradu njegov sat, u noći između 27. i 28. jula!

Pljačkaši su fudbalera sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. On je pokušao da pobegne i posle kraće jurnjave, usledio je sukob. Tadić je uspeo da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpeo manje povrede ruke i iscepao je svoju odeću. Potom je Tadić uspeo da pobegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su posle borbe pobegli skuterom.

Danima pre pokušaja pljačke, Srbin je već bio na oprezu. „De Telegraf“ piše da su dva čoveka sa šlemovima već kucala na vrata njegove kuće i pretvarali se da su dostavljači pice. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Pretpostavlja se da je to bio pokušaj pljačke ili prethodna priprema akcije.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu