Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Bivši fudbaler DIVLJAČKI PRETUKAO SUPRUGU pred njihovom bebom!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Twitter/@bougieeats

Izdat je nalog za Stejsijevo hapšenje i on se nalazi u bekstvu


Nekadašnji NFL raning bek Zek Stejsi brutalno je pretukao suprugu pred njihovom petomesečnom bebom, objavili su američki mediji.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak sigurnosnih kamera iz njegovog doma na kome se vidi kako divljački i brutalno mlati suprugu, dok sve to gleda njihovo dete s kauča, a izbezumljena mačka beži po sobi.

Incident se dogodio prošle subote oko 14 časova na Floridi u domu Stejsijeve supruge.

– Molila sam ga da prestane zbog bebe koja se nalazila na nekoliko koraka od mesta na kom me je udario – rekla je povređena devojka, Kristin Evans.

Stejsi je suprugu prvo ošamario, a nakon što je pala na kauč, digao ju je i bacio u televizor. Potom joj je uputio par reči pa je podigao, rekao „Ku*ko!“ i svom snagom bacio na šetalicu za bebe. Onda je izašao i zalupio vratima.

Čim se podigla sa patosa, Kristin je pozvala policiju, ali je Stejsi odavno otišao. Evans je odmah zatražila zabranu prilaska za bivšeg partnera iz straha za svoj i život deteta.

Stejsi se nalazi se u bekstvu od policije pošto je izdat nalog za njegovo hapšenje zbog porodičnog nasilja.

Fudbaler je u NFL-u proveo samo nepune tri sezone igrajući za Sent Luis i Njujork Džets pre nego što se povukao zbog povreda i da bi brinuo o bratu koj iima Daunov sindrom.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu