Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

VELIKO PRIZNANJE DUŠANA VLAHOVIĆA! Zavistan sam – kada jednom probate, tražite još!

Objavljeno

-

Dušan Vlahović, Foto: Profimeida

Mladi srpski napadač je na dobrom putu da postane jedan od najboljih napadača u Seriji A, a u intervjuu za prestižni magazin je otkrio bez čega ne može

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je trenutna jedna od najvećih zvezda u Seriji A, a ujedno i jedan od najboljih napadača na svetu.

U intervjuu „ICON Magazine“, Dušan je pričao o svojoj „filozofiji fudbala“.

Vlahović je zimus prešao iz Fiorentine u Juventus za 80 miliona evra, a tokom sezone je postigao 24 gola u Seriji A na 36 odigranih mečeva, što je veoma dobro. On je priznao da je upravo zavisnik do golova.

– Živim da postižem golove. Osećam se prazno kada to ne uradim, a kada učiniom, onda letim. Taj osećaj me potpuno ispunjava. Golovi su mi pogonsko gorivo i jednom kada to probate, tražite još i još… Po svaku cenu morate da iskusite tu emociju ponovo. To je zavisnost – rekao je Vlahović.

Dušan je u ovom razgovoru otkrio i da je on u ulozi fudbalera 24 sata dnevno.

– Potpuno sam mu posvećen. Kada dođem kući, onda gledam fudbalske utakmice. Uživam u tome, opušta me, ali takođe gledam da unapređujem sebe – istakao je Dušan Vlahović.

Nažalost, povreda ga je sprečila da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija, ali je bez obzira na to bio sa reprezentacijom tokom nekih utakmica.

Izvor: Espreso/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu