Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Vijanje gostujućih igrača u Bačkoj Palanci

Sportski Portal

Objavljeno

-

Stari Grad – Sloga 1:0 (1:0) – prekid u 77. minutu

Teren sa veštačkom travom u Bačkoj Palanci.

Gledalaca oko 300.
Sudija: Čapko (Ruski Krstur).
Strelac: Krajnović u 30. minutu za Stari Grad.
Žuti kartoni: Živić (Stari Grad) i Purić (Sloga).
Crveni kartoni: Đurković (Stari Grad) i Veselinović (Sloga).

Stari Grad: Stoječvić, Batinica, Knežević, Vlajić, Krajnović, Novevski (Subošić), Đekić, Radić, Gluvić, Krstić (Živić), Kovačević.

Sloga: Bulović, Grgić, Bajčev, Vidović, Ćovin (Rajčanji), Peruničić (Kemenj), Vemić, Konjović, Purić, Đorović, Bojić.

Neslavno je završen derbi Vojvođanske lige – sever.

– Utakmica je prekinuta u 77. minutu nakon ulaska domaćih navijača u teren i pokušaja da se obračunaju sa fudbalerima iz Čonoplje. Redarska služba je sprečila ozbiljniji incident – navedeno je u izveštaju delegata.

Palančani su do prekida imali minimalno vođstvo. Strelac je bio Krajnović u 30. minutu. Pre i posle gola fudbaleri Sloge su propustili velik broj prilika, među njima i najstrožu kaznu. Prekidu derbija prethodio je koškanje fudbalera oba tima. Nakon povrede domaćeg fudbalera Kneževića jedan od gostujućih fudbalera je pokušao da ga iznese sa terena. Umešao se rezervni golman Starog Grada Đurković, pa rezervista Čonopljanaca Veselinović.

Gužva u kojoj je učestvovala većina fudbalera oba tima bila je „okidač za navijače”. Utrčali su u teren i pokušali da napadnu goste iz Čonoplje. Sudija Čapko je okončanju incidenta odsvirao kraj jer je procenjeno da nije moguće osigurati neophodne uslove za bezbedan završetak susreta. Meč će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom u korist gostiju.

Ako je verovati predsezonskim najavama nadležnih u FSV, novajliju u ovom rangu očekuje drastična kazna. Inače, ekipa Starog Grada se upravo protiv Čonopljanaca vratila na svoj teren, nakon procesa renoviranja. Slogi predstoji domaći duel sa Crvenkom.

Sportski Portal na Fejsu