Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Vrteška, Pogbu čekaju SMS ali i Luka Milivojević!

Radoslav Rackov

Objavljeno

-

I kapiten Palasa u igri, sve zavisi od Francuza i njegove odluke.

Nema i dalje vesti o Polu Pogbi, tačnije njegovom odlasku u Real. U Junajtedu računaju da bi eventualni dolazak Dibale ubedio Francuza da ostane, Argentinac mu je jedan od najboljih prijatelja.

Ipak, i dalje je pitanje hoće li Dibala koji je danas stigao u Torino prihvatiti ponudu, neke informacije govore da ne želi da mu se u ugovor ugradi klauzula koju imaju svi igrači “Đavola”, da četvrtina plate otpada, ako tim ne bude igrao Ligu šampiona.

Navodno je ta suma 10 miliona po sezoni za koju bi pristao da bude deo trejda za Lukakua, mada neki mediji tvrde da je tražio čak 15 miliona, kako bi izminirao dogovor jer ne želi iz Juventusa.

Šta je istina videćemo, tek Real ima mnogo problema unutar svoje kuće, za sada ne uspeva da skupi novac za Pogbu, zbog toga sve stoji.

Čekaju i naši, Sergej Milinković Savić koji bi trebalo da, ako Pogba završi u Realu za oko 80 miliona evra pređe u redove “Đavola”.

Lotito i dalje ćuti, kaže da se uslovi znaju, da ne može da zadrži Srbina ako neko plati željenu sumu. Pominjan je Jazići iz Trabzona kao zamena, ali prava meta Lacija je Luka Milivojević.

Naime, kapiten Palasa bi za dvadesetak miliona evra bio slobodan igrač, ako Lacio to plati može da pregovara sa sjajnim srpskim fudbalerom.

Luka Milivojević bi bio idealna zamena za Milinković-Savića po mišljenju Igli Tarea, direktora Lacijala, videćemo šta će od svega biti, ali ključ i dalje drži Pol Pogba.