Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Vučelić demantovao sve i odmah pružio podršku novom treneru Partizana: Stolica je pravi izbor, takvog smo hteli

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan

Prvi čovek crno-belih kaže da se pričalo sa jako malo kandidata

Mnogo imena se pominjalo kada se čekao novi trener Partizana. Bilo je više od 10 kandidata ako pitate medije i poznavaoce. Iako se iz Humske nisu oglašavali, mnogo je izvora navodilo da su svi od reda odbijali crno-bele, iz raznih razloga.

Na kraju se govorilo da su u igri samo dva kandidata, a onda je konačno saga završena – na uzavrelu klupu posrnulog velikana sešće Ilija Stolica. Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da je ovo pravi izbor, a praktično je demantovao sve ostalo što se pričalo o potrazi crno-belih za trenerom.

– Pregovarali smo sa vrlo malim brojem trenera i proverenih partizanovaca – rekao je Vučelić za Večernje novosti, čiji je glavni i odgovorni urednik, pa odmah nastavio:

– Ilija Stolica je stručnjak po meri našeg kluba, naših ambicija, i načina kako razmišljaju ljudi koji vole Partizan. Doveli smo stručnjaka modernih shvatanja koji će, uveren sam, veoma brzo da pronađe način da sa iskusnijim, ali i mladim igračima krene spreman u novu sezonu koja je puna izazova.

Promocija Ilije Stolice zakazana je za četvrtak od 15.

Izvor: „4sedam/sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu