Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

ZA OFK BAČKU MEČ U GORNJOJ VAROŠI RAVAN DERBIJU

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Stojan Maleš

OFK Bačaka je iz dva derbija osvojila četiri boda i, zahvaljujući rezultatima konkurenata, našla se na korak od vodećih.

Utakmica u Gornjoj varoši za igrače trenera Dejana Rađenovića biće odlučujuća u nastojanjima da se vrate u društvo najboljih.

S obzirom da se istovremeno igraju dva velika derbij i u slučaju povoljnog rezultata, lako se može desiti da stanu uz bok vodećima. Na putu do zacrtanog cilja stoji mlad i ambiciozan sastav Zemuna, koji je preporodio trener Milan Ristić.

– Zemun nema pritisak i ne gori im pod nogama. Pobede protiv Kabela i Dinama u Vranju, govore da se govori o respektabilnom sastavu izmiksovanog od mladosti i nekoliko iskusnih pojedinaca. Poznajem kolegu Ristića, igrali smo zajedno. Forsira otvorenu igru, žele da se nadigravaju, i mojim igračima sam skrenuo pažnju da meč u Gornjoj varoši shvate kao da je derbi. Praksa je pokazala da se titule gube, ne na velikim nego na takozvanim malim utakmicama – naglašava trener Dejan Rađenović.

Za utakmicu u Zemunu poznati stručnjak neće moći da računa na duže vreme povređenog Ilića, defanzivca Veselinovića i požutelog Krstića.

Izvor: Srbija Sport