Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Zdjelar: Možemo da stvorimo veliki broj prilika protiv Zvezde, ali realizacija mora da bude bolja

Sportski Portal

Objavljeno

-

Vezista Patizana, Saša Zdjelar, igra konstantno dobro od početka sezone i uoči predstojećeg večitog derbija jedna je od uzdanica crno-belih, pogotovo ako se uzmu u obzir njegovi dueli sa Markom Marinom.

– Marin igra na takvoj poziciji da smo u velikom broju situacija tokom utakmice 1 na 1. Ja ću dati sve od sebe da ga zaustavim i da pomognem ekipi da napravi nešto dobro. Kao što on zna moje vrline i mane, tako i ja poznajem njegove, ali nadam se da ću odigrati kao u prethodna dva derbija. Kao i ranije, pred večiti derbi se nismo čuli, niti ćemo se čuti, rekao je Zdjelar na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima recept su derbi mečevi iz prošle godine.

– Ja se nadam da ćemo igrati kao sve derbije prošle godine, da dobro uđemo u utakmicu i da se pre svega dobro pripremimo. Recept su poslednja dva derbija, nadam se da ćemo odigrati dobar meč.

Crno-beli su protiv Alkmara propustili veliki broj prilika.

– Meč sa Alkmarom smo trebali da dobijemo, bilo je malo teže da se oporavimo psihički, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem za nas. Stvorili smo veliki broj prilika, okrećemo se sledećoj utakmici i jedva čekamo da počne derbi. Možemo da stvaramo prilike i protiv Zvezde, samo se nadam da će realizacija biti bolja, zaključio je igrač Partizana.