Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Žena Roberta Levandovskog beži od javnosti i IMA CRNI POJAS, a mnogi fudbaleri traže savete od nje

Sportski Portal

Objavljeno

-

FOTO: YOAN VALAT

Da iza svakog uspešnog muškarca, stoji uspešna žena i obrnuto, odavno je poznato, a po ko zna koji put dobija potvrdu, na primeru fudbalera Roberta Levandovskog.


Supruga zvanično najboljeg fudbalera za 2020. godinu je Ana, višestruka šampiona u karateu, fitnes instruktorka i poznata nutricionistkinja.

Poljakinja može da se pohvali crnim pojasom u karateu i diplomom iz nutricionizma, dok je za vreme borilačke karijere osvojila brojne medalje na svetskim, evropskim i državnim prvenstvima pod zastavom svoje zemlje. U kolekciji ima ukupno 35 medalja, uključujući osam zlatnih, 13 srebrnih i 14 bronzanih.

Njih dvoje su velike zvezde u Poljskoj zbog svega što su uradili za tu zemlju i načina na koji je predstavljaju, a u braku su od 2013. godine. Četiri godine kasnije su dobili prvo dete, ćerku Klaru (3), a onda ove godine i drugu naslednicu, Lauru.

Levandovski je proglašen za najboljeg fudbalera na svetu, ispred Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, i zasluženo poneo FIFA priznanje ‘The Best’, a upravo dobar deo zasluga ide na račun njene supruge, koja vodi računa o fudbaleru. O tome su pričali i njegovi brojni bivši i sadašnji saigrači.

FOTO: ALEXANDER HESSENSTEIN / POOL / EPA

– Svaka čast dragi! Uspeo si! Ostvarili su se tvoji fudbalski snovi, bila je ovo neverovatna godina. Veoma sam ponosna na tebe. Volim te, napisala je Ana na društvenim mrežama.

Ana se trudi da Levandovskom prilagoditi ishranu, kako i priliči vrhunskom sportisti, a to je unos pravih namirnica, u tačno određeno vreme.

– Na dan utakmice jede puno proteina. A za doručak je tu uvek tunjevina. Izbegava sve što sadrži gluten i laktozu. Dan pre meča, nakon večere, još uvek može da pojede tanjir pudinga od pirinča kako bi napunio telo ugljenim hidratima i glukozom za naredni dan. Zatim, u oporavku, povrće i avokado, objasnila je ona.

I sam Levandovski je bio istinski predan kako bi uspeo u svom cilju, ali je imao i veliku podršku i motiv od svoje bolje polovine.

Izvor: Blic sport