Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Zvezda bez navijača u Ligi Evrope: Koronavirus ponovo jako udario, nema ništa od publike na stadionima!

Sportski Portal

Objavljeno

-

foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ona je upitana da li će se omogućiti da u ograničenom broju navijači prisustvuju utakmicama


Darija Kisić Tepavčević, rekla je danas na konferenciji za medije povodom epidemije korona virusa, da ostaje na snazi i dalje zabrana okupljanja navijača na tribinama.

Ona je upitana da li će se omogućiti da u ograničenom broju navijači prisustvuju utakmicama na Marakani u Ligi Evrope, gde Zvezda treba da dočeka Liberec, Gent i Hofenhajm, kao i da li će Srbija protiv Škotske moći da računa na podršku navijača u ključnom meču za plasman na EURO.

Njeni odgovori su bili surovi za navijače Zvezde i Orlove, ali ona veruje da u danima kada ljudi umiru, ostali moraju da se strpe za vraćanje normalnim aktivnostima.

– U narednom priodu imamo samo jednu važnu utakmicu borbu sa korona virusom. A što se tiče ovih mera to se može razmatrati, ali porasta učestalosti bilo kakvog tipa jeste faktor izika. U jednom trenutku smo to dopustili, ali tada su bile propisane jasne mere koje se na kraju nisu poštovale. Na kome je krivica, u to ne ulazim, ali nisu se poštovale. Čak su bile i šale na društvenim mrežama zbog moje izjave da su se i karte prodavale “online”. Ne želimo da više dođemo u takvu vrstu rizika. Pokazalo se da nismo dovoljno odgovorni i savesni, vrlo je nepopularno ovo što govorim. Nadamo se da će doći do poboljšanja epidemiološke situacije, pa će doći do popuštanja.

Izvor: Espreso