Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Zvezda i Degenek: Subota nosi odgovore na mnoga pitanja

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Povratak Miloša Degeneka na stadion „Rajko Mitić“ nij daleko, a mnogo toga moglo bi da bude poznato nakon današnjeg dana.

Prema navodima Mozzartsporta komunikacija između crveno-belih i saudijskog Al Hilala je dobila novu dimenziju, ali je dogovor još uvek daleko od realizacije.

Pre svega jer Saudijci imaju lukuz da čekaju da se pojavi klub koji bi vratio bar deo uloženih sredstava za Degenekov dolazak (3.5 miliona era), ali u Zvezdi se nadaju i očekuju da bi mogli da se dogovore oko pozajmice sa pravom otkupa na kraju sezone.

Tu bi na scenu trebalo da stupi Degenek, koji je u više navrata izjavljivao da želi da se vrati na stadion „Rajko Mitić“ i spreman je da se odrekne značajnog dela primanja. Isti izvor navodi da je srpski šampion spreman da mesečno Degeneku plaća 35.000 evra, dok bi ostatak pokrio Al Hilal.

Iako su pregovori sa klubovima sa Bliskog Istoka uvek nepredvidivi u Zvezdi se nadaju da bi čitav posao mogao uskoro da bude završen i da dobiju veliko pojačanje makar za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pod uslovom da dvomeč sa Helsinkijem bude uspešno okončan.