Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Zvezda počinje prodaju ulaznica za mečeve sa Totnhemom i Bajernom

Objavljeno

-

U petak počinje prodaja preostalih paketa za utakmice Crvene zvezde proti Totenhema i Bajerna u Ligi šampiona za članove i vlasnike sezonskih karata, kao i prodaja pojedinačnih ulaznica za ove mečeve.

Vlasnici sezonsih karata moći će da kupe pakete ulaznica po ceni od 4.000 dinara za severnu i južnu tribinu, 10.000 dinara za bočne delove zapada i centralni deo istoka, odnosno 12.000 dinara za centralni deo zapadne tribine.

Pojedinačne karte sa popustom za vlasnike sezonskih ulaznica koštaju 2.700 dinara za sevr i jug, 6.000 dinara za istok centar i zapad bok, odnosno 7.000 dinara za zapad centar.

Posebni uslovi postoje i za aktivne članove kluba, koji do svog mesta na stadionu mogu da dođu za 6.400 dinara (sever i jug), 16.000 dinara (istok centar i zapad bok) i 19.200 dinara (zapad centar). Pojedinačne karte za članstvo koštaju 3.600 dinara (sever i jug), 9.000 dinara (istok centar i zapad bok) te 11.000 dinara (zapad centar, sektori 3, 4 i 5 – redovi 1-22).

Kada je u pitanju slobodna prodaja paketi za Totenhem i Bajern koštaju 8.000 dinara (sever i jug), 20.000 dinara (istok centar i zapad bok) i 24.000 dinara (zapad centar), dok se pojedinačne karte za ove mečeve mogu nabaviti po ceni od 6.000 dinara za severnu i južnu tribinu, 15.000 dinara za istok centar i zapad bok, odnosno 18.000 dinara za centralni deo zapada.

U klubu navode da će u slučaju prolaska Zvezde u osminu finala Lige šampiona ili prolećni deo takmičenja Lige Evrope, svi vlasnici sezonskih karata imati mogućnost da preuzmu besplatnu kartu za „svoje“ mesto za tu utakmicu. Ako se to ne desi, imaće mogućnost da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za večiti derbi koji će biti odigran krajem februara na stadionu „Rajko Mitić“, za sektor stadiona za koji imaju sezonsku kartu.

Radno vreme blagajni stadiona je od 10 do 18 časova radnim danima, odnosno od 11 do 16 časova subotom. Blagajne stadiona neće raditi nedeljom.

Oba meča biće odigrana u novembru, Totenhem će u Beogradu gostovati 6. novembra, dok je meč sa Bajernom zakazan za 26. novembar.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Evropski kupovi

SAVRŠENI UGAO: Usporena poezija pokreta! Van Dajk zapinje ali lopta prolazi do Vinisijusa! UŽIVAĆETE (VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: EPA/Filip Singer

Za sve ljubitelje detalja, ovaj video će biti fenomenalan.

Znamo da su fudbaleri Real Madrida osvojili titulu u Ligi šampiona, savladavši u finalu Liverpul sa 1:0, pojavio se (usporeni) snimak, iz nešto drugačijeg ugla.

Jedini strelac na utakmici bio je Vinisijus Žunior u 59. minutu.

Asistent kod gola bio je Federiko Valverde koji je slučajno ili ne, procenite sami, uspeo da nadmudri Virdžila van Dajka i loptu pošalje na tacnu do Brazilca.

Nastavi sa čitanjem

U trendu