Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

ZVEZDA PROMENILA PLAN LETNJIH PRIPREMA ZBOG KORONE: Dejan Stanković objasnio šta očekuje od nove sezone!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Crveno-beli će kompletne pripreme provesti na Divčibarama


Crvena zvezda krenula je od ove subote s pripremama za narednu sezonu.

Crveno-beli su se okupili na Marakani na početku letnjih priprema, a trener Dejan Stanković je izvršio prozivku na kojoj se pojavilo 28 igrača, dok su neki opravdano odsutni.

Usled cele situacije sa koronavirusom u zemlji na Marakani su doneli odluku da promene plan priprema. Umesto dva dela priprema kako je bilo planirano, odnosno da se prvi deo priprema sprovede na Divčibarama, a drugog u Vrnjačkoj Banji, crveno-beli će sve vreme provesti na Divčibarama.

– Obećali smo da ćemo se spremati u Srbiji i pre korone, ostaćemo na Divčibarama do 27. i nema Vrnjačke Banje. Imamo meč 28. i na protivniku radimo. Gledaćemo da tradiciju održimo, sa pripremama u Srbiji – rekao je Stanković i dodao:

– Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao, imali smo lep odmor. Mislim da su igrači očistili glavu i došli orni. Dosta zavisi, imamo ciljeve, početak je prvenstva i čekamo ishode u Ligi šampiona, ko će proći, ko neće, da znamo datume naših kvalifikacija.

– Nema prognoze, tek treba da krenemo, realista smo i optimista. Oni znaju, mi smo žrtvovali par dana priprema da dobiju par dana odmora. Ali radili su poslednjih sedam dana po programu koji smo im dali. Biće jake pripreme, kao na Kipru i u Turskoj – poručio je Stanković na početku priprema.

NE PROPUSTI:

UŽIVO: Zvezdan Terzić odgovara na sve što zanima javnost

Izvor: Espreso