Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Zvezda saopštila cene paketa karata za LŠ, u prvoj nedelji prodaja samo za članove kluba

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Crvena zvezda je odredila cene paketa ulaznica za mečeve grupne faze Lige šampiona.

Paket uključuje karte za sva tri meča koja će cveno-beli odigrati kao domaćini, protiv Bajerna, Olimpijakosa i Totenhema, a najjeftiniji su paketi za severnu i južu tribinu koji koštaju 12.000 dinara.

Za bočne delove istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) cena paketa iznosi 24.000 dinara, a za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 30.000 dinara. Bočni delovi zapada koštaju 30.000 dinara (sektori 1, 2, 6 i 7), dok je za centralni deo zapadne tribine (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) potrebno izdvojiti 36.000 dinara. Paketi za VIP zapad koštaju 60.000 dinara, a za VIP 1 i VIP Galeriju po 90.000 dinara.

Klub je obavestio navijače da je moguće plaćanje gotovinom i platnim karticama, a omogućena je i kupovina na rate platnim karticama.

U fazi pretprodaje, koja počinje u ponedeljak 9. septmbra i traje do 15. septembra, karte će moći da kupe samo vlasnici sezonskih karata za tekuću sezonu, kao i aktivni članovi kluba koji poseduju novu člansku kartu sa grbom sa tri zvezdice.

Svim vlasnicima sezonskih karata uključujući i porodične karte, automatski će biti napravljene rezervacije u sistemu za „njihova“ mesta uz popust od 50% na cenu karte određene za taj sektor. Ove rezervacije se ne odnose na vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata.

Slobodna prodaja paketa karata za kupce koji nisu članovi kluba počeće u ponedeljak 16. septembra.