Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

AMERIKANAC BRANI VOLDENA OD NAPADA GROBARA

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: KK Crvena zvezda

Amerikanac koji je nastupao za Megu tvrdi da igrači samo razmišljaju šta je najbolje za njih, a ne o rivalstvima među navijačima


Očekivano transfer Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu podigao je ogromnu prašinu u srpskoj javnosti dok još nije bio ni ozvaničen.

Ništa se nije promenilo ni kada je u četvrtak uveče zvanično predstavljen kao novi igrač crveno-belih, pa s jedne strane imamo navijače crno-belih koji ga smatraju izdajnikom i vređaju ga, a sa druge strane imamo navijače crveno-belih koji su presrećni zbog ovakvog razloga situacije.

Nema sumnje da je Volden sada neprijatelj broj 1 za Grobare, ali njima je pokušao kako to izgleda iz ugla košarkaša i pritom stranca, bivši igrač Mege Kendrik Peri.

– Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da ima je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo donositi odluke koje su najbolje za nas i naše porodice – napisao je Peri.

Smatra da bi partizanovci trebalo da budu zahvalni Voldenu, umesto što ga osuđuju na društvenim mrežama.

– Moj dečko je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da bude prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone! Budimo zato zahvalni takvim igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego da ih vređamo i da se ljutimo kada odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav – istakao je Peri.

Izvor: Espreso