Prati nas na društvenim mrežama

Evrokup

Bolonja pamti “ubicu” Voldena, sad ga “otima” Partizanu: Sale se nameračio na sjajnog Amerikanca!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: MN Press

Kombo plej crno-belih u fokusu Italijana

Najbolje Evrokup partije u dresu Partizana Kori Volden je pružio protiv Bolonje, u dva meča zatrpao je koš italijanskog tima sa 52 poena, otud i logičan potez kluba kome očito novac nije problem – Bolonja želi Partizanovog Amerikanca!

Italijanski mediji prenose da je interesovanje ekipe Aleksandra Đorđevića za Voldenom izuzetno veliko, postoji jaka inicijativa Italijana da se i klub i košarkaš pridobiju u pregovorima, ali to neče ići tako lako, jer Amerikanac ima važeći ugovor sa Beograđanima (na još godinu).

Krah sezone zbog pandemije korona virusa poremetio je planove Partizana, propao je i pokušaj da se uđe u Evroligu, ali to ne znači i manjak ambicija za narednu sezonu pa ne treba očekivati da će klub pustiti jednog od najboljih igrača.

Volden je u Evrokupu u proseku beležio 9.8 poena i 2.8 asistencija, uz, rekosmo, eksploziju upravo protiv, možda, budućeg kluba.

Ne treba smetnuti s uma da je Virtus među prvim kandidatima da se plasira u Evroligu, to i žele čelnici ovog takmičenja, ukoliko neko od trenutnih učesnika odustane, pa bi i to bio dodatni plus za Italijane u pokušaju da angažuju Voldena.

Izvor: Telegraf