Prati nas na društvenim mrežama

Evroliga

OZBILJAN SKANDAL U ISTANBULU: Barselona izbacila svog igrača iz aviona! Saznali su da hoće da pređe u Real!

Sportski Portal

Objavljeno

-


Klub je imao druge planove s njim, međutim, igrač je preko svog menadžera Miška Ražnatovića pregovarao njima iza leđa s najvećim rivalom


Neverovatan skandal se dogodio u Istanbulu posle meča Evrolige između Efesa i Barselone, kada je Tomasu Ertelu zabranjeno da se vrati u Španiju sa saigračima.

Kako prenosi “Eurohoops”, iz katalonskog kluba su takoreći “izbacili” francuskog plejmejkera iz aviona, jer su saznali da je u međuvremenu “iza njihovih leđa” pregovarao sa Real Madridom, omraženim i najvećim rivalom.

U Barsi su hteli da Francuza proslede u Fenerbahče, ali je on imao neke druge planove i pokušao da ostane u Španiji i potpiše za “kraljevski klub”, ali se to saznalo.

“Eurohoops” navodi da je Francuz u saradnji sa agencijom Beobasket, koju vodi čuveni košarkaški menadžer Miško Ražnatović, sklapao dogovor sa kraljevskim klubom iza Barsinih leđa.

Barselona je planirala Ertelu isplati preostali deo ugovora i prosledi ga Fenerbahčeu u zamenu za Lea Vestermana. Međutim, kako stvari trenuto stoje od tog posla neće biti ništa.

Katalonci su saznali za njegove tajne pregovore sa Madriđanima i ostavili ga u Istanbulu.


ODUSTAO IZ TRKE ZA SELEKTORA SRBIJE: Jedan kandidat manje, prihvatio je ponudu francuskog kluba!


Izvor: Espreso