Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

HAOS U ZRENJANINU Rasprodate sve ulaznice za meč Srbija – Finska

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u sredu protiv Finske u Zrenjaninu, drugu pripremnu utakmicu za Svetsko prvenstvo u Kini. Utakmica je na programu od 21 sat u Kristalnoj dvorani, a sve ulaznice za taj meč su rasprodate, saopštio je Košrkaški savez Srbije.

– Kada god imamo priliku, s velikim zadovoljstvom pripremne utakmice igramo van Beograda. Ovaj put red je došao na Zrenjanin i činjenica da su sve ulaznice rasprodate i da vlada veliko interesovanje za našu utakmicu sa Finskom, čini nas posebno radosnim – rekao je selektor Aleksandar Đorđević i dodao:

– Drago mi je što će reprezentacija posle dužeg vremena igrati u Zrenjaninu i verujem da ćemo se na pravi način odužiti ljubiteljima košarke koji dođu da nas podrže.

Đorđeviću su za meč na raspolaganju svi igrači, osim Nikole Jokića, koji se pripremama priključuje u četvrtak. Posle meča u Zrenjaninu, reprezentacija Srbije se vraća za Beograd gde će u subotu od 21 sat protiv Litvanije u Beogradskoj areni imati oproštaj od srpske publike.

Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Posle toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – protiv Italije, Novog Zelanda i Francuske. Srbija će prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu igrati u Fošanu, gde se 31. avgusta sastaje s Angolom.

Sportski Portal na Fejsu