Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

JOKIĆ DELI BESPLATNE ČIZBURGERE! Ja ih ne jedem, ali kad stižu od njega, poješću ih!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: EPA/Erik S Lesser

Saigrač je otkrio da je zbog srpskog reprezentativca ostao u Denveru


Nikola Jokić blista od početka nove NBA sezone, iako Denveru ne ide najbolje.

Naš as već ima četiri tripl-dabla, a nedavno je i srušio rekord lige po broju asistencija jednog centra na utakmici koji je stajao skoro 50 godina, još od vremena Vilta Čemberlena.

Upravo su pregled igre i sposobnost dodavanja srpskog reprezentativca nešto čime ni javnost, ni igrači u SAD ne mogu da se načude, iako mu je ovo već šesta sezona tamo.

A o tome je govorio njegov saigrač i jedan od onih koji se “hrane” njihovim pasovima Pol Milsap, koji je upravo slikovito opisao kako izgledaju asistencije koje deli Jokić.

– Momak deli čižburgere. Besplatne čižburgere. Samo zgrabi što više možeš. Ne jedem čizburgere, ali ako su besplatni i stižu ka meni, poješću ih nekoliko. Igrati sa takvim čovekom je neverovatno – rekao je Milsap.

Zbog njega je iskusni veteran i ostao u Koloradu.

– Imalo je važnu ulogu. Blagosloven sam što sam sa druge strane toga. Jer bio sam sa one strane gde sam morao da budem čovek koji će to pokušati i uraditi. Nastaviću da se trudim, pratim ga i slušam šta ima da kaže i da budem na pravom mestu za njega – dodao je Milsep.

POGLEDAJ


UŽAS U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Fudbaleru eksplodirao vatromet u ruci! Hitno prebačen u bolnicu!


Izvor: Espreso