Prati nas na društvenim mrežama

ABA Liga

NOVA ODLAGANJA U ABA LIGI: Još dva meča otkazana, a ne moramo ni da vam kažemo zbog čega!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Beta

Zadar će, ipak, igrati predstojećeg vikenda i to zaostalu utakmicu devetog kola regionalnog takmičenja protiv Cedevita Olimpije


Utakmica sedmog kola ABA lige između košarkaša Budućnosti i Zadra, koja je trebalo da se igra u četvrtak, odložena je zbog pozitivnog rezultata na korona virus u hrvatskoj ekipi.

Pored te utakmice koja je trebalo da se igra u Podgorici, odložen je i meč redovnog 14. kola lige u kojem je Zadar trebalo da gostuje ekipi Mornara u Baru, a zbog otkazanih letova i teškoća prilikom organizacije putovanja crnogorske ekipe na utakmicu Evrokupa protiv Gran Kanarije.

Zadar će, ipak, igrati predstojećeg vikenda i to zaostalu utakmicu devetog kola regionalnog takmičenja protiv Cedevita Olimpije. Taj meč je na programu u nedelju od 17.00.

– Ekipa će imati redovno testiranje na kovid-19 uoči utakmice protiv Cedevite Olimpije, kao i pre svake utakmice u ABA ligi, nadamo se da će svi testovi biti negativni i da ćemo moći u nedelju gledati utakmicu protiv Cedevite Olimpije – saopštio je Zadar.


ŠOU DUŠKA TOŠIĆA, UPAO S TRUBAČIMA NA ŠIŠANJE: Uz Đurđevdan slavio potpis ugovora sa Zvezdom na Badnji dan?!


Izvor: Espreso