Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

OTKAKO SAM DOŠAO U KLUB, PLAĆAMO SEDAM TRENERA – TO ZA MENE NIJE NORMALNO! Predsednik Partizana otvorio dušu!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Partizan TV

Sigurno je da bih u očima navijača bio veći kada bih dovodio skupocena pojačanja i ponašao se rasipnički, ali ja tako ne mogu da funkcionišem – rekao je Mijailović


Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u intervjuu za Večernje novosti otkrio jedan neverovatan podatak.

Naime, crno-beli su u dosadašnjem trajanju njegovog mandata, od 2017. godine, isplaćivali dugovanja čak sedmorici bivših trenera!

– Ja sam, pre svega, dužan da ovaj klub zaštitim da posluje u skladu sa zakonom i finansijama. Mi od 2017. (kada sam došao u klub) plaćamo sedmoricu trenera (Vujošević, Nikolić, Džikić, Božić, Jovanović, Gašić i naposletku Čanak…), čija je ukupna obaveza oko milion evra. Danas su svi oni isplaćeni, samo je Vujoševiću ostalo negde oko 25 odsto obaveza – istakao je Mijailović.

Predsednik Partizana je naglasio da će on nastaviti sa odgovornim poslovanjem.

– Razlog zašto se ja bavim ovime, a ne mešanjem u izbor igrača jeste da ne bih nekome ko sutra dođe na ovo mesto ostavio tri miliona evra dugovanja prema bivšim igračima. Sigurno je da bih u očima navijača bio veći kada bih dovodio skupocena pojačanja i ponašao se rasipnički, ali ja tako ne mogu da funkcionišem jer iza sebe imam kompanije koje posluju tržišno i za mene nije normalno da neko za sobom ostavi zaostala potraživanja od sedmorice trenera.

Izvor: Espreso