Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

OTPALI BAKSI, OD LEJKERSA NEMA VAJDE, NAZIRE SE BOGDANOV NOVI KLUB: “Georgia on my mind”, što bi rek’o Rej Čarls!

Objavljeno

-

Foto: AP

Izgleda da je Bogdanovićeva sudbina odlučena


Nazire se kraj sage oko Bogdana Bogdanovića?! Izgleda da da, makar kako pišu američki mediji.

Srpski reprezentativac je posle fijaska i propalog prelaska u redove Milvokija, zbog njihove greške, sada najbliži potpisu ugovora sa Atlantom.

Kako prenose brojni američki mediji, ali i specijalizovani portal za košarku u Evropi “Sportando”, Bogdanović se u načelu dogovorio sa upravom Hoksa, a o njegovom dolasku među Hokse govorio je i njegov mentor iz prve NBA sezone Vins Karter koji je igrao i za Kingse, a potom karijeru završio u Atlanti.

“Jastrebovi” imaju prilično mesta u “seleri kepu”, a Bogdanović želi višegodišnji ugovor i zato je kao ograničeno slobodni agent izašao na tržište.

Mediji u SAD prenose da je Atlanta spremna da mu za četvorogodišnji ugovor ponudu oko 18.000.000 dolara po sezoni.

Takođe, opet su se pojavile i spekulacije da su za Bogdana zainteresovani i Lejkersi, ali mogućnosti za to su vrlo male jer su već doveli Denisa Šrudera i Veslija Metjuza, a uz to potpisali i novi ugovor sa Kentavijusom Koldvelom-Poupom.

S obzirom da i dalje nema opipljivih informacija ili neke potvrde, jedino što je za sada jasno jeste da Srbin neće ostati u Sakramentu koji ima pravo da izjednači svaku ponudu i tako ga zadrži, ali to se neće dogoditi.

Izvor: Espreso