Prati nas na društvenim mrežama

ABA Liga

PARTIZAN IPAK PUNI ARENU: Crno-beli puštaju u promet specijalne karte, a pomoć Grobara im je neophodna!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: KK Partizan NIS

Crno-beli su poručili da 25. septembra kreće specijalna akcija za navijače


Partizan će zbog situacije sa koronavirusom sezonu započeti bez prisustva publike, ali poziva navijače da učestvuju u akciji koja će u ovim teškim vremenima pomoći klubu da ostvari određen prihod.

Crno beli su saopštili da će započeti prodaju personalizovanih kartica “Vera i vernost” koja će predstavljati jedno mesto u “Štark areni” i ujedno biti rezervacija za sezonsku kartu u momentu kad prodaja istih bude moguća.

– Kupovinom kartice “Vera i vernost”, navijači pružaju finansijsku pomoć KK Partizan NIS da u teškim uslovima ipak ostvari prihod od prodaje karata. Podsetimo, klub sa ponosom uvek ističe da su navijači njegov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata – navodi se na sajtu kluba.

Kartice će ce najpre prodavati samo navijačima koji su prošle godine imali sezonsku kartu, a od 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan, kartica će biti dostupna svima kojima je crno-bela boja u srcu.

Uz pružanje podrške crno-belima, vlasnici kartice koja simbolizuje veru u crno-beli tim i vernost košarkašima Partizana, dobijaju i sledeće benefite:

– Popust u zvaničnoj prodavnici KK Partizan (od 10% do 20% tokom sezone 2020/21.)

– Rezervaciju svog mesta u Areni: U slučaju mogućnosti da karte mogu da se prodaju tokom sezone, vlasnik kartice ima pravo preče kupovine i cena karte mu se umanjuje za već uplaćeni iznos.

– Dodatnih 5% popusta prilikom kupovine sezonske karte

Cene kartica “Vera i vernost” po sektorima:

Tribina, NIVO 400: 500 dinara Tribina, NIVO 200: 1.500 dinara Parter: 3.000 dinara Standard 2: 3.000 dinara Standard 1: 6.000 dinara Superior: 18.000 dinara Premium: 20.000 dinara Court Seat II red: 60.000 dinara Court Seat I red: 75.000 dinara

*Napomena: Kupci kartice za Nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica za utakmice na kojima se otvara Nivo 400. Sezonske karte za Nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu “Vera i vernost” odbija se od ukupne cene sezonske/pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća.

U slučaju da se čitava sezona 2020/21. igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/22.

Prilikom kupovine sezonske karte, uz odbitak uplaćenog iznosa, vlasnici kartice “Vera i vernost” će ostvariti dodatnih 5% popusta.


SRPKINJA RODILA SINA ALBANSKOM FUDBALERU: Veza o kojoj je brujao region krunisana rođenjem deteta!


Izvor: Espreso