Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

ROĐENI PANČEVAC ODUŠEVIO SUGRAĐANE Crvena zvezda nastavila da deli sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima

Stojan Maleš

Objavljeno

-


Crvena zvezda nastavlja da misli na zdravstvene radnike koji se bore protiv korona virusa i koji su se u najtežim situacijama pokazali kao najveći heroji, pa je ovog puta naš klub dostavio sezonske ulaznice zaposlenima iz Opšte bolnice Pančevo, koji su se tokom akcije prijavili i izrazili želju da uživo prate mečeve tima sa stadiona “Rajko Mitić”.


Prvotimac Crvene zvezde i rođeni Pančevac – Milan Gajić podelio je 50 sezonskih ulaznica zaposlenima u Opštoj bolnici Pančevo, i obradovao sugrađane kojima je krv crveno-bela.

– Velika čast mi je što sam danas ovde. Ovi ljudi se svaki dan trude, za sve nas, građane i sportiste, meni pomažu da se bavim fudbalom. Vremena su teška, ali oni su tu da nam olakšaju i uliju sigurnost radom, zalaganjem i svakodnevnim naporom da kovid virus postane prošlost. Iako je lep gest, povod nije, nadam se da se više nećemo družiti u ovim okolnostima, već da ćemo se videti na stadionu i radovati uspesima Zvezde – istakao je Gajić.

Ulaznice su predate direktoru bolnice Slobodanu Ovuki, a Crvena zvezda se ponovo pokazala kao društveno-odgovoran klub i nastavila akciju organizovanu još u aprilu ove godine.

– Svako priznanje za naš rad na društvenom planu imponuje, pogotovo kada stiže od šampiona kakav je Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o veličini crveno-belih, a nama je ovo satisfakcija, daje nam snagu, volju i htenje da se izborimo sa bolešću koja je napala ceo svet. Ovakav gest nije čest u našim životima i svako priznanje nam mnogo znači. Osećamo se pobednički i šampionski u društvu Crvene zvezde. Svi u mojoj porodici navijaju za crveno-bele i jedva čekam da opet sa sinovima dođem na utakmicu. Nadam se da ćemo imati što manje posla i što više uspeha – rekao je Ovuka.

Lekarka iz Opšte bolnice u Pančevu – Mirjana Karličić, takođe hvali gest Crvene zvezde da podeli sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima.

– S obzirom da je rad u kovid bolnici bio veoma naporan i iscrpljujući, ovaj gest nas je sve oduševio i veoma smo zahvalni Crvenoj zvezdi na tome. Nama ovo mnogo znači. Na utakmice dolazim sa mlađim bratom koji je veliki navijač kluba. Kad vidim njega kako se raduje golovima i ja sam srećna i jedva čekam da oboje dođemo na stadion – rekla je Karličić.

Izvor: Blic sport