Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

Šta je rekao Đorđević za povredu Milosavljevića?

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Ubedljiva pobeda protiv Turske na startu Akropolis kupa u Atini pala je u drugi plan. Povredio se Dragan Milosavljević. Bek Unikahe otišao je na snimanje magnetne rezonenace. Zasad, nema informacija o stepenu povrede.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je vidno zabrinut posle utakmice sa Turskom zbog povrede Dragana Milosavljevića.

– Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam usperene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška. Što se same utakmice tiče, mislim da smo iz dobrih odbrambenih rešenja došli do rezultata. Iako su Turci u prvom poluvremenu promašivali i neke šuteve iz izrađenih pozicija, treba reći da smo ih mi u mnogo prilika agresivnošću doveli u situaciju da napade rešavaju u poslednjim sekundama. Dobro smo otvorili utakmicu, pre svega kvalitetnim pristupom odbrani, dobro smo igrali i sve vreme kontrolisali rezultat – istakao je Đorđević.

Podsetimo, učešće Miloša Teodosića na Mundobasketu je neizvesno, a u Atini ne igra ni Vladimir Lučić, ali se očekuje da iskusno krilo bude spremno za startu šampionata planete gde Srbije brani srebro iz Španije 2014. godine.