Prati nas na društvenim mrežama

Evroliga

“Uradili smo sve, VEROVALI i mislili ‘ZAŠTITIĆE nas Evroliga’… ali za Treja NIJE VREDELO!” Potresna priča zvezde Reala o UŽASNOM stanju u Madridu

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Košarkaš Real Madrida Entoni Rendolf u emotivnoj ispovesti opisao je trenutno stanje u kraljevskom klubu, koji je, kao i ceo svet, pogođen korona virusom.

Rendolf je opisao kako je izgledalo gostovanje Olimpiji u Milanu, posle kojeg je zaražen njegov saigrač Trej Tompkins.

Amerikanac sa slovenačkim pasošem priznao je da je očekivao da će Evroliga uraditi sve da zaštiti učesnike.

– Mnogi saigrači i treneri su bili zabrinuti što idemo u Milano da igramo. Ali poznato je kakvi su sportisti, slegnuli smo ramenima i rekli: “U redu je, bićemo zaštićeni”. Svi smo mislili da će nas Evroliga zaštiti, uradili smo sve što je trebalo, ali nije vredelo za Tompkinsa – rekao je Rendolf.

Foto: Profimedia


Objasnio je i kakve su sve mere opreza preduzeli.

– Imali smo rukavice, maske i sredstva za dezinfekciju. Na nesreću, kada smo odigrali nekoliko utakmica shvatili smo da naš igrač ima virus – nastavio je, kako prenosi B92, Rendolf, koji ne zna kako će se zavšiti ova sezone:

– Mislim da niko ne zna šta će biti u ovoj situaciji i da li će se igrati. Kao igrač želim da budem na terenu, naporno smo radili. Poražavajuće je da čuješ da bi sezona mogla da se odloži na određeni period, čak i otkaže. Teško je to prihvatiti, s obzirom koliko smo uložili rada. Spremamo se za nastavak i plej-of, borbu za titule… Shvatamo kakvo je vreme, zdravlje i sigurnost igrača je najvažnija – zaključio je on.