Prati nas na društvenim mrežama

Košarka

VUČEVIĆ PODIGAO 3 PRSTA, PA GA TERAJU IZ REPREZENTACIJE

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Videćemo šta će se dešavati u taboru Crne Gore u narednim danima…

Nacija u Crnoj Gori mnogo je očekivala od prve zvezde tima i Orlando Medžika, Nikole Vučevića.

Iskusni centar nije se, međutim, proslavio u uvodna dva okršaja protiv Grčke i Novozelanđana. Podsetimo, u debaklu od Helena postigao je samo 12 poena, dok je u novom današnjem neuspehu ubacio tri koša više.

Ipak, i pored takvog učinka, veću polemiku izazvao je Vučevićev potez, kada je posle jedne ubačene “trojke”, sa obe ruke podigao tri prsta.

Na društvenim mrežama pojavili su se komentari tipa: “da li će režim u Crnoj Gori kazniti asa Medžika, obzirom da se zna ko diže tri prsta prilikom proslava”.

– P. Popović, Dubljević, Vučević, Ivanović odlična borba. Novi Zeland bolji. Sudije da se oprobaju u tenisu, a Šehović da se drži DPS-a, angažovat’ ga za izbore, da radi na terenu. Nego, ‘oće li kazniti ko Vučevića zbog dizanja tri prsta posle trojke? Ajde na jednu ruku, druže, ali digao je na obe, a znamo ko… tri prsta, ovaj… I tako – napisao je crnogorski analitičar Luka Radonjić.

– Samo da se nadamo da ne isključe Nikolu iz reprezentacije posle one trojke i slavlja na „onaj način“ – glasio je komentar Aleksandra Plamenca.

Videćemo šta će se dešavati u taboru Crne Gore u narednim danima…