Prati nas na društvenim mrežama

Atletika

NEBESKI SKOK IVANE VULETE: RADUJ SE SRBIJO – ZLATOOOOOOO! Dokazana KRALJICA!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Finale Evropskog prvenstva skoka u dalj nije moglo da prođe bez Srpkinja.

Ivana Vuleta je u prvoj seriji skočila 7.06 što je bilo dovoljno za ZLATO! U drugoj „nešto slabije“ 6,98, dok je u trećem skoku prestupila, kao i sledeća tri puta. Poslednji skok joj nije bio potreban! Sedmo zlato u karijeri za Ivanu Vuletu!

Milica Gardašević je prestupila u prvom pokušaju, 6.52 u drugom skoku, dok je u trećem 5.22. Na žalost nije joj bilo veče pa je u četvrtom skoku prestupila. Završila je takmičenje nakon novog prestupa na sedmom mestu

Milica Gardašević je u kvalifikacijama zabeležila treći najbolji rezultat (6,83 metara), što je ujedno i njen najduži skok u karijeri.

Ivana Vuleta nije preskočila normu (6,75), ali se na osnovu rezultata (6,67 metara, četvrti najduži skok od 24 polufinalistkinje) plasirala među 12 najboljih za priliku da osvoji svoju treću medalju na šampionatima Starog kontinenta.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Atletika

TUGA! Vicešampion sveta stravično ubijen ispred noćnog kluba!

Objavljeno

-

Sveće, Foto: Profimedia

„Hitna pomoć stigla je na lice mesta i nije pronašla znake života“

Atletičar sa Bahama Šavez Hart ubijen je u subotu ispred jednog noćnog kluba!

Mediji prenose da je došlo do sukoba grupe muškaraca na parkingu lokalnog noćnog kluba u Maunt Houpu.

Jedan od njih je doneo oružje, a potom upucao Harta. Policiji je incident sa tragičnim ishodom prijavljen dva sata posle ponoći.

– Hitna pomoć stigla je na lice mesta i nije pronašla znake života. Žrtva je kasnije prevezena u bolnicu gde je lekar konstatovao da je mrtav. Osumnjičeni je potom uhapšen i priveden u policiju. Istraga se nastavlja – poručili su kratko iz policije.

Šavez Hart ubijen je samo nekoliko dana pre 30. rođendana. On je 6. septembra trebalo da proslavi rođendan.

Na 100 metara je bio treći najbrži Bahamac svih vremena sa vremenom 10,10 sekundi, dok je na 200 bio četvrti najbrži u svojoj zemlji. Na Svetskom prvenstvu u Portlandu uzeo je srebro u štafeti.

Nastavi sa čitanjem

U trendu