Prati nas na društvenim mrežama

Ostali sportovi

BICIKLIZAM Kolašinac se nada iznenađenju u drumskoj trci

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Juniorski reprezentativac Srbije u biciklizmu Admir Kolašinac poručio je da na predstojećem Evropskom prvenstvu u holandskom Alkmaru očekuje dobro izdanje u drumskoj vožnji.

– Međunarodni kupovi u Poljskoj, Češkoj i Švajcarskoj, ali i trke u Mađarskoj i Slovačkoj, te dvoetapni Memorijal “Milana Panića” u našoj zemlji, gde sam bio peti u ukupnom plasmanu, doprineli su da se dobro pripremim za šampionat Evrope. Od hronometra ne očekujem mnogo, ali na drumu ću pružiti maksimum – rekao je Kolašinac.

Mladi, sedamnaestogodišnji Kolašinac, koji je ponikao u novopazarskoj Trnavi, trenutno je član Partizana i najbolji je junior u Srbiji.

– Program Biciklističkog saveza Srbije za mlađe kategorije je vrhunski, sadrži mnogo inostranih trka. Ulaže se više nego prethodnih godina, ali od nas se očekuju i odgovarajući rezultati na evropskom i svetskom nivou – naveo je Kolašinac.

On će prvog dana Evropskog prvenstva u Holandiji, 7. avgusta, voziti pojedinačni hronometar u konkurenciji juniora, a dva dana kasnije u tom uzrastu oprobaće se i u drumskoj vožnji.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *