Prati nas na društvenim mrežama

Borilačke veštine

Ljubimac Ramzana Kadirova izlupao Amerikanca u meču za titulu: Rusi su vladari u poluteškoj kategoriji!

Objavljeno

-


Artur Beterbijev i u 18. meču slavio pobedu, sve nokatom

Strašni Rus Artur Beterbijev pobedio je Amerikanca Džoa Smita Džuniora u meču poluteške kategorije za ujedinjenje titula u WBC, IBF i WBO verziji.

Učinio je to ljubimac čečenskog vođe Ramzana Kadirova na uverljiv način prinudivši svog protivnika na predaju već u drugoj rundi. Sada su dva kralja u poluteškoj kategoriji Artur Beterbijev i Dima Bivol, dva ruska borca koji bi mogli u svom duelu da odluče o tome ko je trenutno najbolji bokser sveta u poluteškoj..

Beterbiev je ušao u ring sa Džoom Smitom mlađim da bi mu oduzeo VBO pojas. Rus je stavio na kocku titule šampiona IBF i VBC.

Smit se jasno kladio na početni juriš. Amerikanac je od prvih sekundi nasrtao na Beterbijeva snažnim udarcima, ali se Rus vešto branio i nije propuštao priliku da uzvrati.

Na kraju prve runde, Smit je oboren, ali nije bio šokiran od jačine udarca. Vrlo brzo je ustao. Druga runda – i opet je Smit išao napred, ali Beterbijev je precizniji i brzo ga je srušio! Kada je Rus „osetio krv“, više nije bilo izlaza za Smita osim da ovaj meč bude prekinut. „Zver sa Zapada“ nije imao plan B, pa je ubrzo sudija prekinuo borbu – pobeda Beterbijeva.

Beterbijev sada ima stoodsto uspešnosti na 18 mečeva i sve pobede zabeležene su nokautom.

Izvor: 24sedam/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Borilačke veštine

Ogovaranje je loša navika, MOŽE BITI I KOŠMARNA! Osvrnite se seldeći put! UPITANI ZA TAJSONA, A ONDA SE ON POJAVI!

Objavljeno

-

Majk Tajson, Foto: Twitter/ Jimmy Kimmel Live

Zaustavili su grupu ljudi na ulici da bi im postavili neka pitanja o legendarnom bokseru Majku Tajsonu.

Tim novinara nasumično je „lovio“ ljude niz ulicu i ispitivao o Tajsonu.

Bilo je nekih pitanja poput „Ko su najveći sportisti svih vremena?“, „Ko bi pobedio u borbi između Mekgregora i Tajsona“, „Šta mislite o Tajsonu?“ ili „Šta mislite o Tajsonovoj tetovaži?“

Pitani prolaznici su davali razne odgovore, ali niko od njih nije mogao da pretpostavi da će im se iza leđa pojaviti Tajson, koji bi saslušao odgovore, a potom intervenisao po potrebi.

Jedan čovek je opisao Tajsona kao „nekako ludog“, na šta je bivši šampion u teškoj kategoriji rekao: „Imam sreće što sam tih čovek“.

Tajson je nedavno pretukao momka u avionu jer ga je provocirao i ismevao.

Nastavi sa čitanjem

U trendu