Prati nas na društvenim mrežama

Borilačke veštine

“MONSTRUM” POKOSIO JOŠ JEDNU ŽRTVU: Inue pokazao Dasmarinasu značenje reči PAKAO

Objavljeno

-

Inue nema milosti, Foto: Profimedia

Dokazao je zašto nosi nadimak “Monster”


Naoja Inue, verovatno najdominantniji bokser na svetu, pokazao je zašto ga protivnici zovu “Čudovište” (Monster).

Šampion sveta u bantam kategoriji ubio je od batina izazivača, Filipinca Mihaela Dasmarinasa, pogađajući ga neprestano silovitim munjama u jetru, sve dok on nije odustao.

Inue (21 pobeda, bez poraza, 18 nokauta) provero je prvih par rundi jureći po ringu Dasmarinasa, koji je pokušao kretanjem levo-desno da ostane van domašaja Japanca.

Ipak, Inue je plasirao svoj prvi udarac u telo sredinom 2. runde, i Dasmarinas ga je dobro podneo, učinilo se, ali posle par sekundi morao je na koleno, boreći se za vazduh.

Filipinac je preživeo 2. rundu, i u 3. je ušao sa jednim ciljem: da zaštiti desnu stranu tela. Međutim, Inue, čiji udarci su jezivo precizni i snažni, udario ga je još jednom u isto mesto, istim udarcem, i poslao ga na pod. Dasmarinas je uspeo da se pridigne na 9 i nastavi borbu, ali posle 10-tak sekundi nastavka usledio je još jedan strahovit udarac u jetru, ovog puta označavajući i kraj borbe.

– Primremam se da ih sve nokautiram. Telo, glava, svejedno. Došao sam spreman i to što sam pobedio nokautom je dobro za mene. Prva runda, hteo sam da vidim šta ima. Posle sam završio – rekao je Inue.

Pogledajte najbolje momente iz borbe:

Izvor: Espreso