Prati nas na društvenim mrežama

Ostali sportovi

IPAK MU JE BOLJE SA ODBOJKAŠICOM NEGO PEVAČICOM: Ikodinović otvorio dušu – SA MAJOM IDE I NA SVETO MESTO!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: Instagram

On se prisetio kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je doživeo teške povrede. Kako je prizneo, na dan nesreće je popio više


Bivši proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović u emisiji “Preživeli” na K1 priznao je kako je došlo do udesa u kom je stradao, kao i o tome koliko mu se život promenio od kada je u braku sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

On se prisetio kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je doživeo teške povrede. Kako je prizneo, na dan nesreće je popio više.

– Toj nesreći je doprinelo moje zezanje u kafani, alhokol, ono moje “ne može to meni da se desi”, neka nezadovoljstva, ali prvenstveno motor koji sam jako voleo da vozim. Istina je da sam vozio pijan, ne znam koliko sam tačno promila imao, ali svakako previše. To je bilo pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Malagu i mi smo se opustili u nekoj kafani. Uvek to kažem, hvala bogu da sam samo ja stradao, jer ne znam kako bih živeo da sam nekome oduzeo život – iskren je bivši vaterpolista.

– Poslednje čega se sećam je da sam krenuo iz Zrenjanina u Novi Sad, seo sam na motor, dao pun gas i preticao celu kolonu. Na sred puta je bio neki traktor, sva krivica je apsolutno moja, to sam i na sudu rekao, ali taj traktor sa prikolicom nije smeo da bude na magistralnom putu. Ali eto, splet okolnosti je presudio, jugo je krenuo njega da pretiče, nije me čuo, a ja sam išao 200 na sat. U toj mojoj brzini udario sam, bogu hvala, u zadnji deo auta, jer ne daj bože da sam ga udario u sredinu, prepolovio bih ceo auto. Nakon sudara sam odleteo 86 metara dalje u polje, to je veličina otprilike fudbalskog terena, jedva su me našli. Pao sam u neko đubrivo, a tokom pada meni je ekplodirala karotida koja ide od ramena u mozak. Posle su mi rekli da sam svojim položajem tela sprečio da iskrvarim. Pre svega me je spasao Bog i moja fizička sprema, ali najbitniji su doktori koji su se stvarno oko mene jako potrudili. Bio sam u veštački izazvanoj komi mesec dana jer sam imao ozbiljne povrede i ruka mi je bila odvojena od tela – ispričao je Ikodinović.

Prva veza nakon razvoda sa Natašom Bekvalac je bila sa poznatom odbojkašicom Majom Ognjenović koja je krunisana brakom 2016. godine.

– Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu – ne može da sakrije svoju sreću Danilo.

Izvor: Espreso