Prati nas na društvenim mrežama

Borilačke veštine

LUDAČKA ISHRANA MAJKA TAJSONA: Pogledajte šta jede ova “zver”, više ga ne zanima voće i povrće!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA

On je pre nekih deset godina bio pobornik samo zdrave hrane, napominjući da mu je to pomoglo da pobedi razne poroke


Legendarni bokser Majk Tajson ponovo je u centru pažnje svetske javnosti. Naime, ovog 54-godišnjaka očekuje egzibicioni meč protiv Roja Džonsona juniora, koji je zakazan za 28. novembar, ali je gvozedni Majk izjavio da se za ovaj duel priprema tako što samo jede meso od bizona.

– Pripremam se u teretani i jedem samo meso od bizona. Shvatio sam da su sve stvari koje su dobre, povrće i voće za mene sada otrov. Želim da budem što snažniji. Zato jedem samo meso od bizona i osećam se još jače – rekao je Tajson.

Ipak, on je pre nekih deset godina bio pobornik samo zdrave hrane, napominjući da mu je to pomoglo da pobedi razne poroke.

-Kada sam 2009. godine postao vegan, to mi je pomoglo da rešim probleme sa drogom i alkoholom. Nisam mogao da dišem. Sada je situacija drugačija – zaključio je kontroverzni bokser.

Inače, Majk Tajson je poslednji put imao meč 2005. godine kada je izgubio od Kevina Mekbrajda, dok je njegov protivnik Roj Džonson junior poslednju borbu u ringu imao pre dve godine.

Podsetimo da je ovaj duel bio otkazan zbog korone, ali da su organizatori ovog okršaja nakndno odlučili da se taj veliki spektakl ipak održi 28. novembra.

Izvor: Espreso