Prati nas na društvenim mrežama

Borilačke veštine

MEKGREGOR PRIHVATIO MEČ SA POARJEOM, ALI TO NIJE SVE: Najavio je i spektakl kakav se ne pamti!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: AP

Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je da ništa ne zna o pregovorima Mekgregora za povratak u boks. Mekgregor je debitovao u bokserskom ringu 2017. godine u porazu protiv Amerikanca Flojda Mejvedera


Irski MMA borac Konor Mekgregor objavio je da će se 23. januara vratiti u oktagon protiv Dastina Poarjea i najavio mogućnost boks meča sa Manijem Pakjaom.

Nekadašnji UFC šampion će se tako i treći put vratiti iz penzije, u koju je otišao u junu.

– Prihvatam meč 23. januara. Cilj je da se borba održi na stadionu Kaubojsa. Džeri Džons je prijatelj i stadion može da izdrži našu publiku. Biću spreman za Teksas i Teksas će biti spreman za moje navijače. Onda Meni – naveo je Mekgregor na Tviteru, preneo je Skaj.

Foto: Printscreen

– Nastavljam da izoštravam svoje MMA veštine uz teško takmičenje, istovremeno vodeći računa o pripremi za meč sa Menijem. Nije lako ići između sportova i onda se ponovo vratiti u jedan sport. Samo želim da zadržim oštrinu i to je sve. To je jedino pošteno – naveo je Mekgregor, preneo je Skaj.

Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je da ništa ne zna o pregovorima Mekgregora za povratak u boks. Mekgregor je debitovao u bokserskom ringu 2017. godine u porazu protiv Amerikanca Flojda Mejvedera.

Mejveder je u avgustu 2017. godine izašao iz penzije kako bi boksovao protiv Mekgregora i pobedio je nokautom u 10. rundi. Iz meča sa Megregorom, Mejveder je zaradio 275 miliona dolara, a Irac 85 miliona.

Izvor: Espreso