Prati nas na društvenim mrežama

Odbojka

TIJANA JE OSTALA BEZ REČI: Najboljoj odbojkašici priređen sjajan doček u rodnom mestu!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Slavlje se upotpunilo vatrometom, fotografisanjem i razgovorima sa najboljom odbojkašicom sveta


Veličanstven doček su organizovali Bilećani svojoj sugrađanki i najboljoj odbojkašici sveta Tijani Bošković, koja je otvorila rekonstruisano igralište pored OŠ „Petar II Petrović Njegoš”.

Emotivnim govorom i sa posebnom zahvalnošću se obratila sugrađanima, koji su je dočekali na najlepši mogući način, kao i volonterima, koji su učestvovali u rekonstrukciji igrališta.

– Ovo je posebno veče koje piše istoriju Bileće, veče kada se dočekuje Tijana Bošković, najbolja odbojkašica sveta i najbolji ambasador naše opštine – izjavio je načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović. – Posebno hvala Tijani koja ne propušta priliku da sa ponosom kaže da je Bilećanka i što ovaj grad predstavlja u najboljem svetlu – dodao je Vujović.

Posetioci su imali priliku da pogledaju revijalni meč dva odbojkaška tima, tima Dajane i Tijane Bošković, a meč je sudio njihov otac Ljupko Bošković. Prikazan je i kratak film posvećen Tijani, fotografije iz njenog detinjstva, kao i obraćanje njenog brata Vuka i njenih drugarica.

Slavlje se upotpunilo vatrometom, fotografisanjem i razgovorima sa najboljom odbojkašicom sveta.

Izvor: Espreso