Prati nas na društvenim mrežama

Odbojka

PAKAO PRELEPE HRVATSKE ODBOJKAŠICE ZBOG VIRUSA “Neću u ZATVOR, a doktora nema tri sata!”

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Hrvatska odbojkašica Lucija Mlinar doživela je veliki problem na aerodromu u Zagrebu zbog korona virusa.

Kako tamošnji mediji pištu, ona je u subotu ujutru stigla iz Nemačke gde igra za tamošnji Drezden i susrela se sa poteškoćama zbog virusa koji hara.

Ona je, kako hrvatski mediji pišu, u subotu ujutru stigla iz Nemačke gde nastupa za Drezden i susrela se sa poteškoćama zbog epidemije.

Na društvenoj mreži Instagram Lucija je objavila priču o pomenutoj situaciji i naglasila da će se držati samoizolacije kako bi izbegla dodatne probleme – a ona tvrdi i zatvor.

View this post on Instagram

💭

A post shared by Lucija Mlinar (@miss.lucka) on

– Za sve one koji se interesuju oko dolaska avionom u Zagreb: Procedura je strpljivo čekanje u redu (jedan red) za ispunjavanje formulara. Odakle ste doputovali, adresa, gde stanujete… i nekoliko pitanja da li posedujete neke od simptoma (temperatura, proliv, bol u plućima). Ako su vaši odgovori ne, morate da potpišete saglasnost o samoizolaciji na 14 dana. takođe, dobijate kontakt doktora kom trebate da se obratie vezano za dalje upute. Taj isti doktor meni se ne javlja tri sata, pa je idući korak poslati mejl i biti strpljiv. Da, redovi su ogromni. Može da ti se posreći kao meni da prvi izađeš iz aviona. Ako su u redu kao deseti, onda čekaš dva sata. Da, samo dva čoveka su zadužena za hiljade putnika i oni ispunjavaju jedan formular, a jedan im ti priložiš ispunjen. Ta dvojica se u i tamo dignu i nema ih pet minuta, onda dođe neki Kinez i kaže da želi da se vrati odakle je došao. isti taj čovek se diže i vodi Kineza do gejta, dok mi ostali čekamo da se opet posvete formularu. Sve u svemu, moja samoizolacija kreće od danas i traje 14 dana. Naravno, neću nigde izlaziti, jer ne želim da idem u zatvor. Svi on kojima je ovo prerigorozno i smešno, zato svaki dan čitamo da imamo dva zaražena više. Prema tome, idemo da budemo odgovorni i složni da ovaj korona virus ode što pre, napisala je odbojkašica.