Prati nas na društvenim mrežama

Ostali sportovi

Pijani vozač se kolima zabio u halu usred rukometne utakmice dece do 14 godina (VIDEO)

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Usred meča Bodena i Skara pijani vozač uspeo je kolima da probije zid i uleti u ‘Viking halu’ u Marsti gde je održavan rukometni meč, timovi su halu napustili u panici.

Igrani su mečevi za dečake do 14 godina, a jedan od duela odigran je u Marsti. Trener Bodena nakon meča se oglasio.

– Pravo je čudo da niko nije povređen. Deset sekundi pre incidenta igra je tekla baš na mestu gde je auto uleteo u dvoranu. Čistom srećom niko nije stajao tamo kada je uleteo i hvala Bogu da niko nije povređen. Igrači su bili uznemireni. Sedeli smo u sali za konferencije – rekao je Johan Nistrom.

Spiker je u momentu kada je auto prošao kroz halu zamolio sve prisutne da napuste dvoranu, a igrači su se munjevitom brzinom povukli u svlačionice.

– Prilično sam potresen. Zid je pao, spiker je veoma brzo reagovao i ispraznio dvoranu. Niko od nas nije smeo da se približi automobilu jer nismo znali o čemu se radi – rekao je Magnus Larson direktor lige.

Nakon svih događaja meč je odložen.

– Postojoao je plan da utakmicu nastavimo u maloj dvorani. Ali smo se dogovorili međusobno da nije pravo vreme za to, te je meč odložen – istakao je Nistrom.

Policija je objavila da je vozač uhapšen u subotu uveče pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola, na teret mu je stavljeno ugrožavenje bezbednosti u saobraćaju.