Prati nas na društvenim mrežama

Ostali sportovi

SELEKTOR HRVATSKE OSTAO FASCINIRAN SAVIĆEM POSLE RUČKA SA POZNATIM GLUMCEM: Njega je teško ne voleti, divan čovek!

Objavljeno

-

Foto: EPA/Szilard Koszticsak

U prvoj poruci nakon što su osvojili zlato napisao sam mu ‘Deki, kad već nisam ja, drago mi je da si ti’ – otkrio je Ivica Tucak


Dejan Savić je osvojio sve što je moglo da se osvoji, većinu stvari i nekoliko puta, ali nije samo bazen mesto u kom odlično pliva.

Selektor Hrvatske Ivica Tucak ispričao je jednu anegdotu koja pokazuje koliko je dobro družiti se sa Savićem.

– Pre nekih 3-4 meseca bio je u Zagrebu i našli smo se na večeri Deki, Goran Bogdan i ja. Ostao sam fasciniran njegovim znanjem kinematografije. Goran Bogdan je jedno sat vremena slušao kako mu Savić priča o oskarima, o filmu, o glumcima… To je jedan baš specifičan lik. Njega je teško ne voleti. On je iskren čovek, uvek će u lice reći ono što misli i zato ga volim – otkrio je hrvatski trener o čoveku koji i sam obožava da priča anegdote.

foto: Profimedia

Njih dvojica su odlični prijatelji i često provode vreme zajedno. Kada nisu pored bazena uglavnom su na ručku.

– Rekao sam to u više navrata, Dejan je veliki trener i veliki čovek. Njegov način života meni prija, volim da se vidim sa njim i u Zagrebu i u Beogradu, Splitu, Šibeniku, Tokiju… Gde god imamo priliku sednemo i pričamo. On je divan čovek – rekao je Ivica Tucak u podkastu Inkubator.

Srbija je u Tokiju odbranila zlatnu olimpijsku medalju, dok Hrvati nisu imali naročito uspešan turnir.

– U prvoj poruci nakon što su osvojili zlato napisao sam mu ‘Deki, kad već nisam ja, drago mi je da si ti’. Kasnije smo se čuli i telefonom, naravno. To što sam rekao stvarno i mislim – dodao je Tucak.

Izvor: Espreso