Prati nas na društvenim mrežama

Borilačke veštine

„U BEOGRAD ME JOŠ NIKO NIJE TUKAO… SEM POLICIJE!“ Vaso Bakočević ‘PSIHOPAT’ zapretio Brazilcu i najavio spektakl

Objavljeno

-

Vaso Bakočević Psihopat, Foto: Natalija Atanacković

Borba sa Denerom Vijeirom je na programu 9. septembra u Beogradskoj areni, kao jedna od borbi koje prethode okršaju Negucića i Prazeresa

MMA spektakl očekuje Beograd početkom septembra kada će glavni grad Srbije biti domaćin iventa SBC 44. Glavna borba večeri rezervisana je za Stafana Negucića i Mičela Prazeresa, ali s nestrpljenjem se iščekuje i nastup jednog od najharizmatičnijih boraca s ovih prostora.

Popularni crnogorski borac Vaso Bakočević imaće pred sobom jedan od najvećih izazova u karijeri jer će mu rival biti neporaženi Maks Dener Vijeira. Brazilac ima osam pobeda iz osam borbi, ali je adut Bakočevića ogromno iskustvo.

Vaso „Psihopat“ ima učinak 41-22-1, a u maju je prekinuo niz od tri uzastopna poraza u profesionalnim borbama. Ta tri okršaja ostavila su mnogo traga na borcu iz Risna.

Posebno naporna bila je borba protiv Fransiska Barija, Argnetinca hrvatskog porekla, koji ga je pretukao nakon što je Bakočeviću stradalo koleno kad je zadao udarac. Njih dvojica su radili meč u Hrvatskoj, gde je Vaso ušao u klinč sa domaćom publikom, koja mu je psovala srpsku majku.

Borba sa Denerom Vijeirom je na programu 9. septembra u Beogradskoj areni, kao jedna od borbi koje prethode okršaju Negucića i Prazeresa, a Vaso Bakočević je najavio u svom stilu:

– E vala, viđi, u Beograd me još niko nije tukao… sem policije. Pa neće ni ovaj. OVO JE MOJ GRAD – napisao je Vaso Bakočević na svom Instagram profilu.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Borilačke veštine

POLICAJAC UBIO BRAZILSKOG ŠAMPIONA! Nemilosrdno mu pucao u glavu – svet sporta u neverici!

Objavljeno

-

Leandro Lo, Foto: Profimedia

Jedan od najslavnijih Brazilaca tragično nastradao

Leandro Lo, jedan od brazilskih šampiona džiudžice svih vremena, upucan je u glavu u noćnom klubu u Sao Paulu.

Leandro Lo (33) bio je u kljubu kada ga je upucao policajac koji nije bio na dužnosti. Policajac je u bekstvu, prenose svetski mediji.

Lo je hitno prebačen u bolnicu, gde su lekari ustanovili da je moždano mrtav.

Lo je bio jedan od najuspešnijih džiudžicu sportista svih vremena, a titulu svetskog šampiona osvojio je čak osam puta.

Prema policijskih izveštajima, Lou je u klubu prišao policajac koji nije bio na dužnosti, a očevici kažu da je policajac počeo da preti Lou, gestikulirajući da će zgrabiti bocu sa stola i udariti ga.

Lo je tada imobilisao policajca i rekao mu da se skloni. U sledećem trenutku policajac je izvukao pištolj i pucao Lou u čelo.

Šampion je odmah prevezen u bolnicu gde je nakačen na aparate, ali su lekari saopštili porodici da je njegov mozak mrtav.

Policija traga za osumnjičenim zbog pokušaja ubistva.

Nastavi sa čitanjem

U trendu