Prati nas na društvenim mrežama

Borilačke veštine

ZA JEDNU BORBU UZEO JE 100.000 EVRA, A ON ŽIVI U KOMBIJU

Objavljeno

-

Foto: Profimedia/Printscreen/Instagram/_karliaashlyn

UFC-ova zvezda u usponu može sebi da priušti mnogo toga u životu, pa i sigurno neki luksuzni stan, međutim, on to odbija


Desni kroše, aperkat pa levi kroše i to je kraj! Tako je izgledala eksplozivna završnica australijskog borba Džimija Kruta (24) protiv Modestasa Bukauskasa (26) iz Litvanije. Učenik slavnog Sema Greka pokazao je da se od njega može mnogo očekivati u poluteškoj kategoriji UFC-a.

Uz pobedu je zaradio skoro 100.000 evra,, a onda se vratio svom životu u kombiju?!

Da, živi u kombiju, iako je već dovoljno zaradio u borilačkoj karijeri da može da priušti luksuzan stan.

– Je**no mrzim da plaćam stanarinu i račune. Ja sam životni entuzijasta, radio sam to i pre korone. Život u kombiju je nešto što sam oduvek želeo, sviđao mi se taj način života. Nije me briga šta ljudi misle o meni, to je ono što želim da radim – rekao je Australijanac.

Atraktivnom pobedom nastavio se probijati prema vrhu poluteške kategorije koja je, podsetimo, ostala bez dugogodišnjeg vladara Džona Džounsa (33) koji je odlučio da prepusti pojas i okrenuo se teškoj kategoriji.

– Imam sjajne udarce nogama. Hteo bih da svi sebi učine uslugu i pogledaju nekoliko starih borbi Sema Greka. Inače, on mi je trener. I kada nekog preplašiš “leg kickovima” možeš ga razj**ati kako hoćeš – opisao je Krut kako je stigao do sjajne pobede nokautom.

Bilo kako bilo, Krute se vratio u kombi, a nastavi li s ovakvim nastupima, taj bi kombi mogao dobiti i neku dobru dodatnu opremu.

Interesantno je da sa njim u kombiju živi i njegova lepa devojka, čije fotografije možete pogledati ispod.

View this post on Instagram

Yeh cool

A post shared by Karls ✨ (@_karliaashlyn) on


ZVEZDA OTPUTOVALA U NEMAČKU: Stanković poveo 23 igrača na meč sa Hofenhajmom!


Izvor: Espreso