Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

Ana Brnabić energično branila Novaka Đokovića od napada!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: ZORAN ŽESTIĆ/TANJUG


Premijerka Srbije stala je na stranu najboljeg tenisera sveta, pa čak odlučila da preuzme deo krivice.


Ana Brnabić je istakla da podržava Novaka Đokovića, kada je reč o napadima koje trpi zbog organizovanja “Adria Toura“, serije turnira koji su trebali da se igraju širom Balkana, te i da preuzima krivicu na sebe:

– Želim da mu pružim punu podršku, svaka mu čast. Želeo je da uradi nešto dobro za sve nas, ne samo u Srbiji nego i u regionu. Želeo je da pomogne, da skupi novac i svaka mu čast na tome. Ako bi mogli da prebace tu krivicu na mene, a da njega ostave na miru to bih najviše na svetu volela. Eto, to je naša krivica, mi smo popustili mere, on je slušao preporuke i evo ja sam kriva. Ostavite čoveka na miru, moja je odgovornost eto. Meni je to prehumana namera, svaka mu čast i sva podrška – rekla je ona.

Podsetimo, ispostavilo se da je Grigor Dimitrov igrao mečeve pozitivan na virus, a onda su testiranja pokazala iste rezultate kod Novaka i Jelene Đoković, Gorana Ivaniševića, Borne Ćorića… Zbog toga je turnir u Zadru otkazan neposredno pred finalni susret, a otkazani su i svi kasniji događaji.

Od tog trenutka kreće prava medijska hajka na našeg asa, a među najglasnijima su britanski mediji.

Izvor: Blic sport