Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

BORNA ĆORIĆ KONAČNO REKAO ŠTA IMA O KORONI

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Mario Ćužić

Adrija Tur, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svetski teniser Novak Djoković, prekinut je u nedelju, uoči finalnog meča nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na novi virus


Hrvatski teniser Borna Ćorić rekao je danas da još ne pokazuje nikakve simptome korona virusa nakon što je testiran pozitivno na humanitarnom turniru Adrija Tur u Zadru.

Prošla su četiri dana otkako je Ćorić bio pozitivan i za sada nema nikakvih simptoma.


DIMITROV JE KRIV ZA SVE: Reči iz teniskog sveta koje će razrešiti Đokovića svake odgovornosti za širenje korone!


– Prošlo je nekoliko dana otkako sam bio pozitivan na Covid-19. Izuzetno sam zahvalan što se i dalje dobro osećam i nemam nikakvih simptoma. Hvala vam puno na svim porukama ljubavi i podrške koje sam dobio dok sam u izolaciji. Daću sve kako bi ostao u formi – poručio je 33. teniser sveta na Tviteru, prenosi Hina.

Adrija Tur, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svetski teniser Novak Djoković, prekinut je u nedelju, uoči finalnog meča nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na novi virus.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim teniserom, a epilog je da su na kovid-19 pozitivni Novak Djoković i njegova supruga Jelena, Borna Ćorić, Viktor Troicki, Djokovićev kondicioni trener Marko Paniki, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kao i novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.