Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

DEBELA SI, IDI U PENZIJU, NE BRUKAJ SE VIŠE! Moćnik svetskog tenisa isprozivao Serenu i razgnevio njenog muža!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: EPA/John G Mabanglo

– Da ima malo pristojnosti, povukla bi se. Sa svake tačke gledišta – rekao je rumunski biznismen


Jedan od najuticajnijih ljudi svetskog tenisa, milijarder Jon Cirjak, ponovo je vređao legendarnu teniserku Serenu Vilijams.

Amerikanka je od početka svoje karijere izložena brojnim kritikama zbog svog fizičkog izgleda, a sada joj je jedan od moćnika belog sporta poručio da je krajnje vreme da se povuče.

– S toliko godina i toliko težine, više se ne kreće kao pre 15 godina. Serena je bila senzacionalna teniserka. Da ima malo pristojnosti, povukla bi se. Sa svake tačke gledišta – rekao je rumunski biznismen.

Mlađa sestra Vilijams je s 23 Gren slem titule samo na korak od rekorda čuvene Margaret Kort pa se veruje da je to motiviše da se i dalje takmiči.

Danas ima 39 godina a u septembru 2017. dobila je ćerku posle vrlo komplikovanog porođaja. Poslednji Gren slem osvojila je u januaru te godine u Melburnu.

Do sada je Amerikanka itekako znala da odgovori na prozivke, nema sumnje da neće štedeti ni nekadašnjeg rumunskog tenisera i profesionalnog hokejaša, koji danas radi kao predsednik Rumunske teniske federacije, a vlasnik je ATP i WTA Masters turnira u Madridu.

U međuvremenu, oglasio se Serenin suprug Aleksis Ohanijan koji je na konstataciju jednog novinara da se sa sigurnošću može reći da Vilijams više neće igrati u Madridu, odgovorio:

– Sa sigurnošću se može reći da nikog nije briga šta misli Jon Cirjak.

POGLEDAJ!


JOKIĆ JE ZVER! Još jedna MAESTRALNA partija Srbina i nova pobeda Denvera!


Izvor: Espreso